Ohjeita

Maksut ja ilmoittautumislomake

Hiihtokoululaiset ilmoittautuvat pääseuran, Kangasalan Kisan, jäseneksi täyttämällä lomakkeen

Kilpailuissa ja seuran leireillä kävijöiden tulee olla pääseuran jäseniä. Keväällä jaettavia stipendejä saavat seuran jäsenet.

Hiihtokouluun ilmoittaudutaan lomakkeella Ilmoittautumislomake .

Jokainen henkilö omalla lomakkeellaan, kiitos!

Lomakkeeseen on merkittävä yhteystiedot tiedottamista varten.

Laskut (varusteet, leirit yms.) lähetetään yhteystiedoissa olevaan osoitteeseen.

Infokirje

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Henkilötietojen keräys hiihtojaostossa:

Ilmoittautumislomakkeessa kerätään seuraavia tietoja: nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinumero, sähköposti, huoltajan yhteystiedot. Henkilötunnuksia ei kerätä, koska jokainen hoitaa itse oman lisenssin tai skipassin hankinnan.

Henkilötietoja käytetään hiihtojaoston tiedotustoimintaan ja yhteydenpitoon. Syntymävuotta tarvitaan ryhmien ja viestijoukkueiden muodostamiseen.

Henkilötietoja ei luovuteta muille kuin hiihtojaoston vastuuhenkilöille.

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä uuden harjoituskauden alkaessa ja uusi rekisteri muodostetaan ilmoittautumisten perusteella.

Rekisterinpitäjä: Henna Nurminen

Henkilötietojen käsittelijä: Pekka Seppänen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toimintamaksut kaudella 2020-2021:

- perheen ensimmäinen lapsi 75 eur

- perheen toinen lapsi 65 eur

- perhemaksu 170 eur

Maksu suoritetaan tilille: FI80 4510 7520 0385 89

Käyttäkää maksaessanne viitenumeroa: 10016

Eräpäivä: 15.10.2020

Toimintamaksua vastaan hiihtojaosto maksaa jäseniensä kilpailumaksut. Toimintamaksu tulee maksaa vaikka ei osallistuisi hiihtokoulutoimintaan, mutta kilpailee seuran nimissä.

Jos ei ilmoittaudu mukaan hiihtojaoston talkootoimintaan, niin talkoomaksu kaudesta on 60 €.


Kilpailulisenssit

Tutustu lisensseihin:

Lisenssien hankinta:

Kilpailulisenssi on pakollinen kansallisessa ja sitä ylemmässä kilpailutoiminnassa 13 - 64 -vuotiaille (v. 1954 - 2005 syntyneet). Seura- ja piiritasolla kilpailevat ja hiihtolajeja harrastavat voivat lunastaa itselleen Skipassin, 12-vuotiailla ja nuoremmilla (v. 2006 ja myöhemmin syntyneet) sekä 65-vuotiailla ja vanhemmilla (v. 1953 ja aiemmin syntyneet) Skipassi riittää lisenssiksi kaikkiin kansallisiin kilpailuihin.

http://www.hiihtoliitto.fi/lisenssit/kilpailulisen...

Leirit

Vatulan leirit järjestetään kaksi kertaa syyskauden aikana. Ajankohdat on ilmoitettu tapahtumakalenterissa.

Vatulan leireistä lähetetään laskut leirin jälkeen, kun kulut on jyvitetty osallistujien kesken.

Vatulan leirin ilmoittautumislomake. Jokainen leiriläinen omalle lomakkeelleen, kiitos!

Vatulan leirin ohjelma

Pelisäännöt

Hiihtokoulussa on mukana kymmeniä lapsia ja nuoria. Jotta kaikilla olisi hauskaa, on tärkeä toimia yhteisten pelisääntöjen mukaan. Nämä säännöt koskevat kaikkia - hiihtokoululaisia, vanhempia ja ohjaajia.

  • Kannustan kaikkia ja pyrin luomaan omalta osaltani iloisen ilmapiirin
  • Osallistun harjoituksiin omien kykyjeni mukaisesti ja yritän tehdä parhaani
  • Saavun harjoituksiin ajoissa ja harjoitusten aikana kuuntelen ohjaajan neuvoja tarkasti
  • Jos joudun poistumaan harjoituksista aikaisemmin, ilmoitan siitä erikseen ohjaajalle
  • Pukeudun harjoituksiin asianmukaisesti, pidän huolta varusteistani ja voitelen sukset valmiiksi ennen harjoituksia

Harjoituksissa

Harjoitusajankohdat merkitään tapahtumakalenteriin. Uutiset-sivulle tulee tarkempia, viimehetken tietoja harjoituksista ja tapahtumista.

Harjoituksen aluksi merkitään läsnäolo Kyötikkälän kahvion listaan. Harjoituksen alussa voi olla tiedoitusasioita esim. leireistä tai kilpailuista.

Harjoituksiin jakaudutaan tasoryhmiin. Tasoryhmää voi vaihtaa kauden aikana oman kehittymisen myötä. Harjoituksen lopuksi on mehutarjoilu.

Harjoituksissa tulee olla riittävä ja säänmukainen vaatetus. Talvella suksien tulee olla voideltu ennen harjoitusta. Ohjaajilta saa voiteluopastusta. Katso myös Vauhdin nettisivun Voitelukone http://www.vauhti.fi/fi/voitelukone/ .

Ohjattujen harjoitusten pakkasraja on -15 C.

Testit

Syksyn testijuoksujen reittikartan voit ladata tästä linkistä. Hiihtäjän testeistä voi lukea sivulta http://www.valmentajapankki.fi/fi/Valmennus/Nuorten+harjoittelun+linjausta/Hiiht%C3%A4j%C3%A4n+testit.html. Voimatestit tehdään Pitkäjärven punttisalivuorolla ja testi koskee vain Hopeasompa-ryhmää ja isompia.

Varustetilaukset

Kisapuvun ja lämmittelypuvun toimittaja on Noname. Tilattavia varusteita ovat: kisapuku, lämmittelypuku, pipo, panta, T-paita, pitkähihainen.

Tilatut varusteet tulee maksaa etukäteen ennen kuin ne luovutetaan.

Kilpailuissa

Tärkeitä kilpailuajankohtia merkitään Kilpailukalenteri-sivulle. Katso myös maastohiihdon kalenterista osoitteesta hiihtokalenteri.fi. Kilpailuihin ilmoittaudutaan yhteyshenkilöissä mainitulle ilmoittajalle. Viesteihin kootaan erikseen joukkueet. Kilpailemista varten tarvitaan lisenssi. Pelkkä hiihtocupissa hiihtäminen ei vaadi lisenssiä.

Ohje Kuinka ilmoittaudutaan kilpailuihin?

Kilpalatu kierretään verryttelyksi kisapaikalle saavuttaessa. Kilpalatuun on aina tutustuttava etukäteen! Tarkista järjestäjän ohjeesta moneltako kilpalatu suljetaan kilpailua varten.

Jos mahdollista, käytä eri suksia verryttelyä ja kilpailua varten. Nouda numero kilpailutoimistosta ja lämmittele hyvin ennen starttia.

Kilpailuihin valmistautumiseen ja itse kilpailemiseen olemme koonneet myös ohjepaketin, jonka voit ladata tästä linkistä. Kisoissa kysy muilta Kisalaisilta neuvoja, jos jokin askarruttaa.

Kauden päätös

Keväällä järjestetään päätös- ja palkitsemistilaisuus. Ajankohta on ollut yleensä huhti-toukokuussa.