Kirkkoharju TrailRun & Ride 18.9.2016

Kiitos osallistujille! Kirpeässä syyssäässä juostiin ja pyöräiltiin vauhdikkaasti Kirkkoharjun poluilla ja ulkoilureiteillä. Kehitämme tapahtumaa edelleen vuodelle 2017. Palautetta voitte antaa sähköpostilla hiihto.kangasalankisa ät gmail.com.

TrailRun & Ride 2016 Tulokset

Lisäsimme vielä yleisön toivomuksesta kilpasarjaan miehille ja naisille oman sarjan polkujuoksuun, ilmoittautuminen: N ja M 9km polkujuoksu! Harrastajille on omat kuntosarjat, joissa pääsee kokeilemaan joko yhdistelmää tai pelkkää polkujuoksua.

Kirkkoharju TrailRun & Ride -kilpailussa juostaan ensin Kangasalan Kirkkoharjun parhailla poluilla ja huikeissa maisemissa sarjasta riippuen 5-9,5 km lenkki, jonka jälkeen vaihdetaan vauhdissa maastopyöräilyyn, 4.8 km kierroksille (ajetaan sarjasta riippuen 2-3 kierroksena). Maastopyöräosuuden reitti mukailee Kirkkoharjussa sijaitsevaa valmista MTB -reittiä.

Kummaltakaan osuudelta ei tule puuttumaan nousua (esim. pyöräilylenkin kierroksella kokonaisnousu 120m), ja kunto-ominaisuuksien riittävyys tulee varmasti mitatuksi kisan aikana!

Kilpailu on mitä mainioin harjoitus mm. nuoremmille ja vanhemmille hiihtäjille sekä polkujuoksun ja maastopyöräilyn ystäville.

Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja Kangasalan Kisan nuorten hiihtokoulutoimintaan.

Juoksu- ja pyöräilyreitit ladattavissa Kilpailuohjeita-sivulta.

Kilpailukutsu

Kuvia vuoden 2015 tapahtumasta:

http://sport.kuvat.fi/kuvat/Kirkkoharju+TrailRun+&...